Vila Etikette - Baile Felix - Bihor
 
Cazare Baile Felix
 

Cazare Baile Felix - Hoteluri Baile Felix - Hotel Baile Felix - Pensiuni Baile Felix - Pensiuni Baile Felix

Engleza  Romana
Hoteluri-Hotel
Pensiuni-Pensiune
  Căutare :

   Contact
   Cazare pe localităţi
   Cazare Baile 1 Mai
   Cazare Baile Felix
   Cazare Sanmartin
   Atractii Turistice
 
Vezi şi :
   Cazare Arad
   Cazare Praid
   Cazare Paltinis
   Cazare Arieseni


 

CAZARE BAILE FELIX - HOTELURI BAILE FELIX - PENSIUNI BAILE FELIX


Cautare: accepta carduri de vacanta


 VILA ETIKETTE
Afisari : 22967
Loc : Baile Felix, jud. Bihor
Cal.Beiusului, Nr.43
0726  *** ***
Afisare telefon
Double : 390 LEI
Unitatea accepta Carduri de vacanta !
 Detalii unitate
Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in BaileFelix - VILA ETIKETTE - Baile Felix - click aici, pentru marirea pozei   

Vila Etikette va ofera cazare in Baile Felix.
Camera Dubla (2 persoane)
-390 lei (luna Iunie)
-430 lei (luna Iulie)
-450 lei(luna August)
Camera Dubla Superioara (3 persoane)
-600 lei/(luna Iunie si Iulie)
-650 lei (luna August)
Observatii: Preturile includ cazare cu mic dejun, accesul la piscina, wi-fi si parcare.
Preturile pot suferi modificari in functie de perioada anului de aceea va rugam sa luati legatura cu unitatea telefonic (mesaj sau whatsApp) sau pe email: groupmanagementtour@gmail.com
Oaspetii beneficiaza de Wi-Fi gratuit in toate zonele proprietății.
Proprietatea ofera parcare privată gratuita plus garaje. Spatiul de cazare este dispus astfel:
Cameră Dubla Superioara (pat dublu + canapea extensibila)
Capacitatea maxima a acestei camera este de 3 persoane.
-aer condiţionat, zonă de relaxare, încălzire, mochetă, canapea, pardoseală de gresie, dulap, cabina de dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă, baie proprie, TV, TV LCD/cu plasmă /cu ecran plat, prosoape, lenjerie de pat, balcon. Suprafata camere 23 mp.
Cameră– două paturi separate (Twin)
Capacitatea maxima 2 persoane.
-aer condiţionat, relaxare, mochetă, pardoseală de gresiei, dulap, cabina dus, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă, baie proprie, TV LCD/cu plasmă /cu ecran plat, prosoape, lenjerie de pat. Suprafata camera 21 mp.
Cameră Dubla
Capacitatea maxima a camerei 2 persoane.
-încălzire, mochetă, pardoseală de gresie, dulap, cadă sau dus uscător de păr, articole de toaletă gratuite, toaletă, baie proprie, TV LCD/cu plasmă /cu ecran plat, prosoape, balcon.

Va rugam respectati capacitatea maxima a camerei, altfel veti plati in plus la receptie (in limita disponibiliatii camerelor).
Copiii, indiferent de varsta se vor caza in camera dubla superioara (3 pers.) si vor achita pretul aferent camerei. Unitatea nu dispune de paturi suplimentare.
Acceptam plata cu card de vacanta: Edenred, Up Romania, Pluxee.
Atentie! Camerele se pot inchiria numai pe minim 2 nopti. Unitatea dispune de o piscina interioara deschisa in toate lunile anului, cu exceptia lunii August cand este inchisa pentru mentenanta.
Programul la piscina : zilnic intre orele 10.00-20.00
Halatele sunt contracost.
Sauna uscata este contracost.
Unitatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.
Rugam comportament civilizat. 

Statiunea Baile Felix este cea mai mare stațiune balneară cu caracter permanent din țara noastră se găsește la 9 kilometrii de Oradea, orașul reședință a județului Bihor. Stațiunea Băile Felix este situată în nord-vestul României. Dezvoltarea infrastructurii rutiere ale orașului Oradea au legătură cu accesibilitatea facilă spre Băile Felix. Primăria Oradea îşi arăta intenţia dezvoltării celor două staţiuni, Baile Felix si Baile 1 Mai, prin includerea lor în municipiu, dar referendumul propus în ultimii ani nu a trecut. Istoricul acestei stațiuni se pierde între legendă și istorie, Baile Felix consemnată find pe la anul 1221.
Prima clădire a fost construita între 1766-1772, însă stațiunea începe să se dezvolte abia în 1885. În secolul al XVIII-lea de călugărul Felix Helcher de la mănăstirea Klosterbruck din Moravia, administrator al mănăstirii din satul Sânmartin a descoperit pentru prima dată beneficiile izvoarelor termale de aici. Între 1711-1721 au fost organizate primele așezăminte pentru tratament.
În 1948 stațiunea a fost naționalizată. În timp, au fost descoperite aici mai multe izvoare de apă termală cu temperatura între 20 și 49 de grade și un conținut ridicat de săruri astfel că stațiunea Băile Felix este pe lista recomandărilor medicilor interniști și a terapeuților. Majoritatea turiștilor privesc doar latura de relaxare in vacanță sau concediu însă numeroase afecțiuni se pot trata cu succes aici. Calmarea durerilor articulare și musculare,a nevralgiilor reumatice, stațiunea Băile Felix este recomandată în tratamentul bolilor reumatismale inflamatorii, al bolilor degenerative, al diartrozelor, al bolilor sistemului nervos central și periferic, semipareze,
parapareze, al bolilor ginecologice, al stărilor post-traumatice (urmare unor operații ale articulațiilor, oaselor și mușchilor, urmare unor fracturi, entorse și luxații, al dereglărilor endocrine etc.
În jurul acestei stațiuni s-a dezvoltat  turismul balnear medical. Hotelurile şi-au făcut apariția în Felix către jumătatea secolului al XIX-lea. Cel dintâi, numit Europa, era inaugurat în 1832, lângă el fiind trei bazine, unul pentru bogătaşi, altul pentru ţărani, iar un al treilea pentru săraci. In Bihor  stațiunea Băile Felix fiind etalon si lider turistic de departe, de fapt  în toata regiunea Crișana.
Chiar dacă au apărut alte stațiuni în Bihor, Băile Felix sunt cele mai cunoscute. În diverse unități de cazare de diferite categorii sunt cazați în jur de 7000 de turiști. S-au dezvoltat sisteme de cazare individuale oferite de localnici. Unitățile de cazare au diverse parteneriate cu ștrandurile din stațiunea Băile Felix astfel ca, cei cazați beneficiază de bonusuri de intrare la ștrand.
Orașul Oradea este pe lista națională de interes turistic de la noi din țară. astfel că înainte să ajungeți la Felix faceți un tur al orașului Oradea. Stațiunea Felix este aproape de orașul Oradea și este bine legată prin mijloace locale de transport în comun, utile în cazul în care ați ajuns în Oradea fără mașină personală, cu trenul sau autocare turistice.
Atracțiile turistice ale statiunii Baile Felix sunt lacurile cu nuferi. Intrat sub protecţia legii în 1932, lotusul, ca parte a rezervaţiei naturale Pârâul Peţa .Alte atractii pe langa lotuși sunt și ștrandurile Apollo și Akua Parck (acesta din urmă fiind acoperit), Biserica ortodoxă din Rontău (sec. XV), Biserica ortodoxă din Haieu, Biserica romano-catolică din Haieu (Băile 1 Mai). Dacă ajungeți la Băile Felix aveți ocazia să vă înscrieți în excursii organizate la Peștera Urșilor . Situată la doar 150 de kilometrii de Cluj, Hunedoara sau Timiș, 120 kilometrii de Arad și doar 25 kilometrii de vama Borș și 300 kilometrii de Budapesta stațiunea Băile Felix este accesibilă atât pentru nord-vestul țării dar și pentru turiști din Ungaria.
Cei care nu sunt adepții vacanțelor balneare care au o durată de minim 7 zile pot alege să facă un tur al județului Bihor sau a orașelor din zonă optând pentru Băile Felix ca loc ideal de relaxare, loc de campare.
Aeroportul din Oradea facilitează la rândul său accesul spre Băile Felix. Străinii apreciază bucătăria românească însă un turist indiferent din ce zonă a țării ajunge la Băile Felix, poate să savureze mâncărurile tradiționale din Bihor, renumitele ciorbe și plăcinte făcute după rețete vechi de sute de ani. În stațiunea Baile Felix se organizeaza tot felul de spectacole evenimente. O perioadă petrecută la Băile Felix este mereu un prilej de bucurie in orice perioadă a anului.
Va asteptam cu drag sa ne vizitati!Cazare Baile Felix/font>                Pensiuni Baile Felix/font>
 
 Facilităţi oferite
 
 • RESTAURANT
 • AER CONDITIONAT
 • PISCINĂ
 • SALON MIC DEJUN
 • ORGANIZARE PETRECERI
 • TELEVIZOR
 • SAUNĂ
 • BAR
 • PARCARE
 • INTERNET

 • Servicii turistice :  diverse excursii in tara si in Ungaria, Polonia, Austria
   
   Preţuri
   
  Pe CazareBaileFelix.ro tarifele sunt reale si sunt actualizate. Pentru a beneficia de tarifele de mai jos
  mentionati in convorbirea cu proprietarul ca ati luat oferta de pe WWW.CAZAREBAILEFELIX.RO
  Double :  390  LEI
   Observaţii :   Mic dejun inclus, acces piscina, sauna,wi-fi si parcare.
  Acceptă cărţi de credit : 
  VISAMASTER CARD

  Alte cărţi de credit acceptate: PLATA CU CARD VACANTA.
   
   Rezervări online :
  Pentru a avea certitudinea rezervarii va recomandam ca dupa ce ati facut o rezervare prin telefon sa faceti si o rezervare prin email.
          


  Dupa trimiterea rezervarii veti primi si dvs. un email cu numele unitatii si telefonul, ca sa puteti intra in contact direct cu unitatea.
   Pozitia pe harta :
     
   

  Cazare Baile Felix - Hoteluri Baile Felix - Hotel Baile Felix - Pensiuni Baile Felix - Pensiune Baile Felix

    © www.CazareBaileFelix.ro -2010.
  Toate drepturile rezervate.
   
  Developed and Designed by webmaster  
       
     
  PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.